Son Dakika Adana Deprem - Son Dakika Tarsus Ta Deprem Oldu Adana Ve Mersin De Hissedildi : Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre adana'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Adana Deprem - Son Dakika Tarsus Ta Deprem Oldu Adana Ve Mersin De Hissedildi : Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre adana'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Yaşanan depremin şiddeti ise 3.8 olarak ölçüldü. Gi̇ri̇ş 19.09.2020 12:43 güncelleme 19.09.2020 12:46. Adana ilçesi kozan'da saat 23:38'de son dakika olarak bir deprem meydana geldi. Yerin 10 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerden de. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.0 olarak duyurdu.

Edinilen bilgilere göre saat 8,54 'te küçük çaplı bir deprem meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre, adana'da orta şiddetinde bir deprem meydana geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre, adana'da 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre adana'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ağrı'da 4,5 büyüklüğünde deprem | türkiye'deki son depremler.

Son Dakika Adana Demirspor Da Umit Ozat Depremi Adana Demirspor Haberleri Spor
Son Dakika Adana Demirspor Da Umit Ozat Depremi Adana Demirspor Haberleri Spor from img.fanatik.com.tr
Edinilen son dakika bilgisine göre, adana'da 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Afad tarafından adana ceyhan'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika adana deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ağrı'da 4,5 büyüklüğünde deprem | türkiye'deki son depremler. Gi̇ri̇ş 19.09.2020 12:43 güncelleme 19.09.2020 12:46. Yerin 26.3 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem saat 10.33'te yaşandı. Adana'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.0 olarak duyurdu.

Depremin derinliği 7,1 kilometre olarak belirlendi. Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Son dakika adana deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 21 mayıs 2021 koronavirüs tablosu. Adana'nın feke ilçesinde deprem oldu. Endonezya'nın sumatra adası açıklarında 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre. Edinilen son dakika bilgisine göre, adana'da 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İçi̇şleri̇ bakanliği afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre adana'da saat 12.30'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana'da merkezüssü kozan ilçesine bağlı kızıllar beldesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana deprem yetkililerin açıklaması son dakika. Edinilen bilgilere göre saat 8,54 'te küçük çaplı bir deprem meydana geldi.

Meydana gelen depremin yer üstüne olan yakınlığından dolayı depremin şiddeti çevre illerde de hissedildi. Adana'nın ceyhan ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre. Son dakika adana deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Adana'dan son dakika deprem haberi geldi.

Son Dakika Adana Deprem Haberleri Bir Yerde Daha Art Arda Deprem Oldu Haber Aktivite Haberin Dogru Adresi
Son Dakika Adana Deprem Haberleri Bir Yerde Daha Art Arda Deprem Oldu Haber Aktivite Haberin Dogru Adresi from haberaktivite.com
Yaşanan depremin şiddeti ise 3.8 olarak ölçüldü. .gelen son dakika bilgisine göre; Edinilen son dakika bilgisine göre, adana'da 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Adana ceyhan'da deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, adana'nın ceyhan ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,1 kilometre olarak belirlendi. Saat 12.30 sıralarında merkez üssü adana ceyhan olan bir deprem meydana geldi. Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz.

Adana'da merkezüssü ceyhan ilçesi olan richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

21 mayıs 2021 koronavirüs tablosu. Kandilli'den yapılan son dakika açıklamasına göre, adana'nın ceyhan ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, adana'nın ceyhan ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana'da merkezüssü ceyhan ilçesi olan richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana'da 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre adana'da saat 12.30'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana'nın ceyhan ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan depremin şiddeti ise 3.8 olarak ölçüldü. En son adana deprem haberleri anında burada. Kandilli rasthanesinden yapılan açıklamaya göre, feke'de meydana gelen depremin şiddeti 3.3 olarak bildirildi. Adana'da merkez üssü ceyhan ilçesi olan richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre, adana'da 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.0 olarak duyurdu. 21 mayıs 2021 koronavirüs tablosu. Afad, saat 15.20'de merkez üssü ceyhan olan depremin büyüklüğünün 4,3 olduğunu duyurdu. Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Edinilen bilgilere göre saat 8,54 'te küçük çaplı bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Adana Ceyhan Da Deprem Kandilli Son Depremler Turkiye Nin Sosyal Haber Sitesi Haberx Sosyal Network
Son Dakika Adana Ceyhan Da Deprem Kandilli Son Depremler Turkiye Nin Sosyal Haber Sitesi Haberx Sosyal Network from www.haberx.com
Afad tarafından adana ceyhan'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 10 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerden de. Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre adana'da saat 12.30'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana'nın kozan ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre, adana'da 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Endonezya'nın sumatra adası açıklarında 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana'nın ceyhan ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana'nın ceyhan ilçesinde saat 12.30 sıralarında bir deprem meydana geldiği öğrenildi.

Son dakika haberine göre adana'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Adana ceyhan'da deprem meydana geldi. Son dakika adana deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Saimbeyli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve ardından 2.8 ve 2.4 olan artçılar hissedildi. .göre çok şükür bir sorun, bir sıkıntı, bir hasar yok şu anda' açıklaması yaptı //son dakika güncel haberleri//. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. Adana ve bazı ilçeleriyle osmaniye ve gaziantep'te de hissedilen depremde. Meydana gelen depremin yer üstüne olan yakınlığından dolayı depremin şiddeti çevre illerde de hissedildi. Saat 15:20'de meydana gelen depremin merkez üssü ceyhan olarak açıklanırken, kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.6, afad ise. Adana'nın ceyhan ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. En son adana deprem haberleri anında burada. Adana'da meydana gelen bu son dakika depremi, çevre ilçelerden de hissedildi. Adana'nın tufanbeyli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana seyhan 'dan son dakika haberi geldi.

Saimbeyli ilçesinde 31 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve ardından 28 ve 24 olan artçılar hissedildi son dakika adana. Endonezya'nın sumatra adası açıklarında 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama